Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 151 bilete de tratament balnear, aferente seriei 19, începând cu data de trei decembrie, pentru mai multe stațiuni din țară.

Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 151 bilete de tratament balnear, aferente seriei 19, începând cu data de trei decembrie, pentru mai multe stațiuni din țară.
Peste trei sferturi dintre părinții care muncesc în străinătate spun că principala preocupare este menținerea legăturii afective cu copiii rămași în țară. 76% dintre aceștia comunică zilnic cu copiii lor, 12% de câteva ori pe săptămână.
Timp de două zile, Creșa Oradea, unitatea de învățământ cu personalitate juridică din subordinea Direcției de Asistență Socială Oradea, a organizat o conferință interjudețeană la Oradea.
La Centrul de zi pentru copiii proveniți din comunități marginalizate în municipiul Oradea, de pe Calea Clujului, tradițiile sunt reînviate prin educație, distracție și voie bună.
O echipă de voluntari din Oradea își propune să aducă, în atenția publicului, vocile persoanelor cu handicap drept parte integrantă a comunității locale. Vor fi organizate 3 evenimente diferite, în care speciliști din mai multe domenii îi vor învăța pe participanți cum să relaționeze și să ajute persoanele cu deficiențe.
Nouă din zece mame folosesc Cutia Bebelușului ca pătuț pentru nou-născut în primele luni de viață și utilizează zilnic sau de 4-5 ori pe săptămână produsele din cutie.
În cadrul Uniunii Județene a Pensionarilor - Bihor se derulează proiectul „Cetățeni activi la puterea a treia”, care promovează obiective interactive, dedicate în mod special persoanelor vârstnice.
Aproximativ 50 de reprezentanți ai cluburilor Federației Kiwanis România printre care şi foşti guvernatori, au analizat anul kiwanian care tocmai s-a încheiat şi au discutat de viitoarele proiecte ale organizației ce sprijină copiii.
Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 177 bilete de tratament balnear, aferente seriei 18, începând cu data de 17 noiembrie.
54% dintre cetățenii din Banat, Crișana și Maramureș simt o puternică legătură afectivă față de localitatea lor, fiind cei mai atașați de locul în care trăiesc. 71,4% dintre cetățenii din zonă au o părere bună despre serviciile digitale oferite de primării, dar 37% consideră că autoritățile locale nu sunt pregătite pentru situații de urgență.