Clădirea centrului a fost anvelopată în totalitate, pereții exteriori ai clădirii fiind zugrăviți în culori calde, fiind o încântare pentru copiii care vin zilnic aici, cu mare drag.

Clădirea centrului a fost anvelopată în totalitate, pereții exteriori ai clădirii fiind zugrăviți în culori calde, fiind o încântare pentru copiii care vin zilnic aici, cu mare drag.
În baza experienței din anii anteriori, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor recomandă consumatorilor să acorde o atenţie deosebită în achiziționarea alimentelor, în special a produselor specifice perioadei pascale (ouă, carne de miel, carne de curcan, pește, produse lactate, cozonaci și produse de patiserie, alimente de origine vegetală etc.), pentru a evita eventualele situații nedorite.
Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 80 de bilete de tratament balnear aferente seriei 4, începând cu data de 20 aprilie, pentru câteva stațiuni din țară.
Asociația Inceptus România, împreună cu Corporactive Consulting, implementează, pe o perioadă de nouă luni, în regiunea Nord-Vest, în principal județul Bihor, proiectul intitulat „Atelierul de învățare”.
Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 46, Allegria, au avut o săptămână plină. În cadrul „Săptămânii verzi”, micuții s-au împrietent cu natura, învățând lucruri mai puțin știute despre ea, s-au jucat și au plantat flori în jardiniere reciclabile.
Bianca Ghiț, singurul copil al familiei, a suferit un accident foarte grav, în urma căruia s-a lovit la cap, diagnosticul fiind traumatism cranio-cerebral sever.
Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Bihor a găzduit luni semnarea contractelor cu elevii care au primit burse din partea Asociației Pro Bambini. Au fost selectați 10 elevi care vor primi câte 2.000 de lei în acest an școlar.
Fundația Comunitară Oradea anunță lansarea apelului de înscriere proiecte sau cauze la Swimathon Oradea. Evenimentul caritabil ajunge anul acesta la ediția a XI-a și se va desfășura în data de 10 iunie la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.
La sediul Direcției de Asistență Socială Oradea, miercuri, 29 martie, a avut loc o nouă întâlnire cu părinții în cadrul programului „ABC pentru mămici și tătici”.
Copiii ucraineni și familiile lor care s-au refugiat în România spun că nu s-au prea întâlnit cu situații de discriminare, abuz verbal sau comportament ostil, dar întâmpină probleme de integrare socio-educațională (copiii) și pe piața muncii (adulții) din cauza barierei lingvistice.