Controverse
Iohannis? Ba... Croitoru? Nici el. Cum cine? Boc!
Străvechea tactică românească a pustiirii ogoarelor şi otrăvirii fântânilor în calea duşmanilor a fost brevetată cu succes, ieri, în politică. Astfel s-ar putea rezuma tactica adoptată de preşedintele Traian Băsescu în confruntarea cu alianţa PNL-PSD-PC-UDMR de 65%. S-a retras la adăpostul codrilor din Cotroceni de unde, în zece zile de la anunţarea numelui premierului desemnat Lucian Croitoru, va organiza o ambuscadă asupra Parlamentului. Preşedintele face exact ceea ce şi-a dorit: se aruncă într-o luptă aparent inegală cu cei "65%", în timp ce Guvernul Boc îşi vede liniştit de treabă şi se va ocupa de organizarea alegerilor.
- 16 Octombrie 2009
- Citeste
Guvernul a căzut, trăiască Guvernul!
- 15 Octombrie 2009
- Citeste
Parcul industrial Borş, un eşec controlat
- 13 Octombrie 2009
- Citeste
Generaţia mută
- 13 Octombrie 2009
- Citeste
Hora locală
- 12 Octombrie 2009
- Citeste

Decât să schimbe becul, mai bine calcă pe el - Edilii ne urează 'noapte bună' pe Corso
Administraţia locală a instituit o nouă taxă pentru proprietarii de imobile din zona centrală care nu-şi reabilitează imobilele, ignorând faptul că o serie de clădiri de pe Corso, de curând restaurate, sunt lipsite, pe timpul nopţii, de lumina necesară pentru a putea fi puse în valoare.
- 10 Octombrie 2009
- Citeste
Băieţii "deştepţi" îşi strâng jucăriile "inteligente"
Montate la începutul anului, cu titlu de experiment, semafoarele inteligente de la intersecţia străzilor Decebal cu Sf. Apostol Andrei au fost înlocuite începând de ieri. Iniţial conducerea Primăriei Oradea a încredinţat firmei lui Horia Vuşcan, iniţiatorul experimentului, semaforizarea pe o perioadă de trei luni, pentru a dovedi cât de eficiente sunt aceste dispozitive.
- 09 Octombrie 2009
- Citeste
Hora locală
- 05 Octombrie 2009
- Citeste
ABC-ul deturnării banului public: "50 de ani garanţie" pentru o lucrare executată în "100 de ore"
Goana firmelor după bani publici începe să atingă paroxismul. Disperate să prindă măcar un contract care să le asigure supravieţuirea, constructorii depun oferte care frizează absurdul. Mai grav este că autorităţile publice, puse să gestioneze cu parcimonie banul public, fac jocul firmelor. Cea mai nouă modalitate de a câştiga procedurile de atribuire a lucrărilor publice este oferirea unor termene de garanţie şi de execuţie nerealiste, pe care, însă, comisiile de evaluare le iau ca atare.
- 05 Octombrie 2009
- Citeste
Crişana Digitală
