La Liceul Tehnologic „Unirea” Ştei s-a derulat, pe parcursul a doi ani, în perioada 2020-2022, proiectul „Creating Digital Dictionaries and Mobile Apps for Learning Foreign Languages”, cu un grant de 26.426 euro.

La Liceul Tehnologic „Unirea” Ştei s-a derulat, pe parcursul a doi ani, în perioada 2020-2022, proiectul „Creating Digital Dictionaries and Mobile Apps for Learning Foreign Languages”, cu un grant de 26.426 euro.
Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, activitatea de educație muzeală „Din grădina planetei”.
Prichindeii de la grupa mică B a Grădiniței cu Program Prelungit Allegria au fost ancorați încă de la începutul acestei săptămâni în febra pregătirilor pentru ziua de 8 Martie.
Universitatea din Oradea s-a numărat printre cele zece instituții de învățământ superior din România reprezentate la ediția din acest an a Eurasia Higher Education Summit (EURIE), eveniment care a avut loc la Istanbul, între 1 și 3 martie.
Departamentul de Arte Vizuale al Facultății de Arte,Universitatea din Oradea, organizează expoziţia studenților de la specializările Arte Decorative și Modă - Design vestimentar.
Aproape o sută de elevi, din clasele a XI-a și a XII-a, de la Liceul Sanitar „Vasile Voiculescu” au vizitat, joi, 2 martie, Universitatea din Oradea. Întâlnirea elevilor cu mediul academic face parte din seria de activități dedicate orientării în carieră, desfășurate în săptămâna „Școala altfel”.
Colegiul Național „Teodor Neș” din Salonta depune eforturi susținute pentru a oferi elevilor și profesorilor practică de specialitate și stagii de perfecționare în cadrul unor mobilități internaționale.
85 calculatoare au ajuns, în 2022, la cinci școli din județul Bihor, în cadrul proiectului „Dăm Click pe România”. Asta înseamnă că peste 400 de copii au acces acum la o educație digitală, potrivită prezentului.
Unitățile de învățământ preuniversitar din Oradea vor fi dotate cu mobilier nou și componente IT, printr-un megaproiect PNRR. Dacă acesta va reuși, și se va realiza așa cum își dorește Primăria, întreg sistemul de educație local se va schimba la față.
Muzeul Țării Crișurilor Oradea lansează preșcolarilor, elevilor de școală primară, gimnaziu și liceu provocarea de a participa cu clasa la un concurs de creație artistică și, în același timp, de a învăța să fie ecologici.