Berbecul

Sunteţi foarte bine dispuşi, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar aveţi succes în chestiuni casnice şi în societate. Sănătatea este bună.

Taurul

Astăzi sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Nu veţi da greş dacă vă ascultaţi intuiţia. Sentimental, perioada este favoriată de astre.

Gemenii

Nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Nu vă enervaţi şi fiţi perseverenţi, in special în planul afacerilor.

Racul

Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental. Sunt şanse mari să încheiaţi un contract important, care va va aduce bani în perioada următoare.

Leul

La serviciu, reuşiţi să vă afirmaţi aproape fără nici un efort. Sunteţi plini de energie şi merită să valorificaţi momentul ca să terminaţi tot v-aţi propus.  In dragoste, totul decurge conform aşteptărilor.

Fecioara

Creativitatea vă ajută să aveţi succes în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasa încep să prindă contur. În plus, este posibil să intraţi în posesia unei sume de bani.

Balanţa

Aveţi un farmec deosebit şi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Nu ar fi rău să faceţi o ieşire la aer curat!

Scorpionul

Sunteţi apreciaţi de şefi, ceea ce stâneşte invidia colegilor. Astrele vă recomandă să  acceptaţi munca în echipă, numai aşa veţi obţine rezultate bune. Sănătatea este excelentă!

Săgetătorul

S-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Nu vă ambiţionaţi şi aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze.

Capricornul

Sunteţi nevoit să plecaţi într-o deplasare în afara localităţii. Fiţi foarte atenţi la acte, căci puteţi suferi o pierdere! Vă puteţi aştepta la veşti legate de bani.

Vărsătorul

Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispuşi să discutaţi calm, totul se poate rezolva chiar mai repede decât v-aţi aştepta.

Peştii

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Astrele vă sfătuiesc să analizaţi serios perspectivele profesionale şi să căutaţi noi oportunităţi.

ARIADNA