Doi tineri liceeni s-au apucat de antreprenoriat dintr-un hobby, iar acum dezvoltă concerte în Bihor și Oradea, având cel mai mare public tânăr de până acum, de peste 4.000 de persoane.

Doi tineri liceeni s-au apucat de antreprenoriat dintr-un hobby, iar acum dezvoltă concerte în Bihor și Oradea, având cel mai mare public tânăr de până acum, de peste 4.000 de persoane.
Clubul Presei de Turism - FIJET România va premia la Târgul de Turism al României de la Romexpo, cele mai votate destinaţii româneşti selectate de membrii clubului.
După sfânta liturghie săvârşită la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” de către părintele paroh Cornel Man, alături de părintele profesor dr. Dumitru Megheşan, respectiv părintele Cornel Negrean şi părintele Cornel Lazăr, a fost lansată a doua carte a părintelui paroh numită Spiritualitatea ortodoxă.
Miercuri, 15 februarie, cu începere de la ora 16.30 a avut loc o emoţionantă întâlnire a aluminiştilor la localul numit Cireşica din cartierul Rogerius, nu departe de strada cu nume semnificativ, strada Aluminei din Oradea.
Weekend-ul trecut a fost unul destul de intens în privinţa accidentelor petrecute în zona pârtiilor de schi din Bihor, necesitând intervenţia salvatorilor montani în doisprezece situaţii.
În cursul săptămânii trecute, o casă de licitaţie a scos spre vânzare un album fotografic având denumirea „Vadu lui Carol al II-lea”, care s-a realizat în luna iulie 1930, după o vizită neaşteptată a viitorului rege în satul de pe valea Crişului Repede.
Proiectul „Oameni pentru muncă”, al cărui beneficiar este Filiala Bihor a Asociației Comunelor din România (ACoR), a fost lansat joi, 9 februarie.
La începutul anului 1850, Avram Iancu, fostul conducător pașoptist al românilor ardeleni, pornea spre Viena, pentru o audiență la împăratul Franz Josef. În drumul său spre capitala Imperiului Habsburgic, la 6 februarie, Iancu poposea la Beiuș, unde, într-o casă veche de pe strada Burgundia Mare, nr. 20, a fost găzduit de apropiații săi dintre românii beiușeni.
Joi, 2 februarie, la Muzeul Municipal Beiuș a avut loc vernisajul unei expoziții fotografice inedite, după cum sugerează chiar titlul acesteia: „Tradiții de iarnă din Ținutul Beiușului prin ochii unui amator”.
Vineri, 3 februarie, a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor la Centura ocolitoare a municipiului Beiuș. Amânate cu circa șase luni, timp necesar soluționării contestațiilor depuse în urma licitației pentru desemnarea constructorului, lucrările la Centura Beiuș presupun construirea a două viaducte și trei pasaje supraterane, intervenții în albia Crișului Negru și realizarea centurii propriu-zise.