La Școala Gimnazială Nr.1 Nucet – al cărei director este prof. Traian Coraș – au vut loc mai multe acțiuni în care au fost angrenați atât elevii, cât și profesorii sub genericul „Săptămâna verde”.

La Școala Gimnazială Nr.1 Nucet – al cărei director este prof. Traian Coraș – au vut loc mai multe acțiuni în care au fost angrenați atât elevii, cât și profesorii sub genericul „Săptămâna verde”.
Facultatea de Geografie, Turism și Sport a Universității din Oradea, a celebrat, vineri, 25 octombrie, 60 de ani de la înființare, ocazie cu care profesorii și studenții și-au omagiat seniorii, dar și pe cei care le-au fost alături de-a lungul anilor.
Ultima activitate din cadrul proiectului „Casa de la școală”, finanțat de Fundația Comunitară Oradea, prin Programul Bursa Talentelor, ediția a X-a, s-a desfășurat joi, 24 octombrie, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr 1 Oradea.
Cei mai buni specialiști în domeniul mobilităților academice și al relațiilor internaționale de la cele nouă universități care formează alianța europeană EU Green s-au întâlnit, miercuri și joi, la Universitatea din Oradea.
Sub egida „#Erasmus Days: fă Europa să strălucească”, întreaga Uniune Europeană a oferit o șansă tuturor participanților din parteneriatele Erasmus + atât din trecut, prezent sau viitor, de a se întâlni, împărtăși, sărbători și promova valorile și oportunitățile ce vin odată cu acest program.
Piaţa Unirii din Oradea a găzduit, joi, ceremonia de depunere a jurământului militar de către studenții Institutul Medico - Militar București, în anul universitar 2024-2025, care urmează programul de pregătire în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea.
Legenda spune că Talos a fost un automat, un robot, făurit din bronz de zeul Hefaistos, la porunca lui Zeus, pentru a o apăra pe prințesa cretană Europa de cei care doreau să o răpească.
Pentru a dezvolta competențele necesare celor care se ocupă de cei mai mici copii din sistemul de învățământ bihorean, Casa Corpului Didactic (CCD) a Județului Bihor a demarat, în această lună, seria a 4-a a cursului acreditat intitulat „Abilitare curriculară pentru educație timpurie”.
Universitatea din Oradea are nu mai puțin de 30 de „ambasadori și ambasadoare” noi. Studenții s-au pregătit pentru a le vorbi liceenilor despre studenție și avantajele de a avea o diplomă universitară.
Zeci de copii de la Școala Gimnazială nr. 1 din Sântandrei au avut oportunitatea de a descoperi lumea fascinantă a artelor în cadrul evenimentului „Ziua porților deschise spre artă și educație”, a Școlii de Arte „Francisc Hubic” din cadrul Centrului de Cultură al Județului Bihor.