Peste 500 de bihoreni s-au prezentat, în anul 2009, în audienţă la conducerea Instituţiei Prefectului, pentru a cere sprijin în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Cei mai mulţi au semnalat probleme în procesul de retrocedare a proprietăţilor, 80% dintre persoanele prezente în audienţă fiind nemulţumite de tergiversarea punerii în aplicare a legilor fondului funciar.
Politica
Radu Ţîrle, revocat din funcţia de vicepreşedinte al PNL Bihor
Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Radu Ţîrle, a fost revocat, sâmbătă, de către Biroul Politic Judeţean al PNL Bihor, din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, după ce i s-a imputat slaba implicare în campania pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului trecut. Radu Ţîrle nu a participat la şedinţa în care a fost revocat din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a partidului, fiind plecat din ţară.
- 11 Ianuarie 2010
- Citeste
Agenda politică
- 09 Ianuarie 2010
- Citeste
Întâlnire pe tema deconcentratelor
- 08 Ianuarie 2010
- Citeste
Senatorii de Bihor ne-au costat în nouă luni peste un million de lei
- 07 Ianuarie 2010
- Citeste
UDMR şi-a redobândit postul de subprefect în Bihor
- 07 Ianuarie 2010
- Citeste
La dom' deputat în poartă criza bate vreodată?!
Cei nouă deputaţi bihoreni au costat statul român aproximativ trei milioane de lei în primele 11 luni ale anului 2009, bani care acoperă atât cheltuielile cu birourile parlamentare, cât şi cu indemnizaţiile, diurnele, transportul, cazarea şi telefoanele mobile. Primul în topul parlamentarilor bihoreni este deputatul democrat-liberal Ştefan Seremi, care a avut cheltuieli în valoare de 352.072 lei, urmat de reprezentantul UDMR Lakatos Petru, cu 331.732 lei, şi de social-democratul Ioan Sorin Roman, cu 330.954 lei. La polul opus se situează Derzsi Akos (UDMR), cu 308.496 lei, şi Sonia Drăghici (PSD), cu 308.891 lei.
- 06 Ianuarie 2010
- Citeste
Cele rele să se spele, cele bune să se-adune la "Judecata de apoi" a parlamentarilor bihoreni
Deputaţii şi senatorii bihoreni aleşi la sfârşitul lunii noiembrie 2008 în cadrul primului scrutin uninominal au încheiat primul an din mandatele de parlamentari ce le-au fost încredinţate. Cel mai activ parlamentar bihorean s-a dovedit a fi actualul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, care, pe parcursul acestui an, s-a adresat miniştrilor fostului cabinet cu privire la probleme concrete cu care se confruntă judeţul Bihor. Acesta a avut nu mai puţin de 101 luări de cuvânt în plen, susţinând 17 declaraţii politice şi adresând 34 de întrebări premierului şi miniştrilor săi. La polul opus se regăsesc deputaţii Ioan Sorin Roman (PSD) şi Ştefan Seremi (PD-L), care au luat cuvântul doar pentru a-şi depune jurământul la primirea mandatului. La fel a procedat şi liderul PSD Bihor, senatorul Ioan Mang.
- 31 Decembrie 2009
- Citeste
Bilanţ al recordurilor politice în anul 2009
- 30 Decembrie 2009
- Citeste
PSD condiţionează votarea bugetului pe anul 2010
- 30 Decembrie 2009
- Citeste
Crişana Digitală

