În județul Bihor procentul notelor peste 7 obținute de candidații care au susținut proba scrisă la titularizare, înainte de contestații, este de 63,73%. La definitivat, după contestații, au promovat 70,32% din candidați.
1.jpg&w=337&h=208&zc=3)
În județul Bihor procentul notelor peste 7 obținute de candidații care au susținut proba scrisă la titularizare, înainte de contestații, este de 63,73%. La definitivat, după contestații, au promovat 70,32% din candidați.
Academia Română consideră absolut necesară regândirea sistemului național de educație și subliniază că, pentru ciclurile preșcolar și primar, respectiv pentru copiii între 3 și 11 ani, școala on-line este departe de a fi oopțiune și poate avea efecte negative asupra dezvoltării lor psiho-sociale.
Toamna trecută, 450 tineri din Oradea și Bihor au răspuns provocării Digital Nation de a-și cultiva abilitățile digitale și s-au înscris în prima serie a celui mai ambițios program de dezvoltare a competențelor digitale ale tinerilor din țară - Generația Tech.
1.278 de candidați din Bihor se vor bate anul acesta pe 32 de posturi titularizabile și pe 1.125 de posturi didactice, catedre sau fracțiuni de catedră, în vederea angajării pe perioadă determinată.
Până luni, 27 iulie, tinerii absolvenți și nu numai se mai pot înscrie la Jurnalism și la Științe Politice din cadrul Universităţii din Oradea, unde admiterea se face online, pe bază de dosar.
Universitatea din Oradea a organizat ieri prima conferință de presă de după alegerea noului rector, ocazie cu care Constantin Bungău și-a prezentat echipa de prorectori și a vorbit despre planurile pe care le are în noul mandat.
La Universitatea din Oradea este în plină desfășurare admiterea pentru anul universitar 2020-2021. Absolvenții de liceu mai au șansa de a se înscrie la universitate pentru încă o săptămână, ultima din sesiunea iulie 2020.
Majoritatea adulților văd dependența de dispozitivele electronice și de rețelele de socializare a adolescenților ca o trăsătură caracteristică a generației, însă mulți dintre ei nu văd mai departe de atât. Tinerii din ziua de azi au crescut cu o tehnologie avansată, într-o lume cu o dezvoltare foarte rapidă, iar aceasta îi face foarte diferiți față de cei de dinaintea lor, având o gândire mai deschisă.
Ministerul Educaţiei și Cercetării a publicat vineri, 10 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a.
Ultimul clopoțel, pentru cei 95 de absolvenți din clasa a VIII-a, a sunat vineri, 10 iulie, pe noua bază sportivă, recent finalizată, într-un cadru, așadar, care să poată respecta reglementările distanțării sociale, într-o zi memorabilă din viața absolvenților.