Polenul este un aliment mineral care conţine proteine, zaharuri, grăsimi, materii minerale, oligoelemente, toate vitaminele, hormoni, pigmenţi şi altele. Este revitalizant, înlăturând oboseala şi surmenajul în doar câteva zile.
Sanatate
Elixirul iubirii...
- 09 August 2010
- Citeste
Rădăcina de brusture - bun diuretic
Ceaiul de brusture (câte 2 linguri de rădăcină mărunţită la 500 ml apă clocotită) are proprietatea de a stimula funcţiile renale şi cutanate, fiind un foarte bun diuretic.
- 09 August 2010
- Citeste
Cătină împotriva hipertensiunii arteriale
Hipertensiunea arterială este una dintre cauzele agravante ale bolilor cardiovasculare, dar efectele ei nu sunt evidente din prima fază, ci abia după câţiva ani îşi fac apariţia tulburările grave şi de lungă durată.
- 09 August 2010
- Citeste
Alifie contra cheliei
- 09 August 2010
- Citeste
Remedii afrodisiace
Este bine de ştiut că genţiana are acţiune afrodisiacă, dar se utilizează cu preacauţie, sub formă de infuzie din 10-15 g plantă la 1 litru de apă, la micul dejun şi la prânz.
- 09 August 2010
- Citeste
Remedii împotriva stresului
Stresul ne afectează organismul în aceeaşi măsură în care o face şi mâncarea pe care o consumăm. Este o consecinţă inevitabilă a vieţii, ce are ca principală cauză tensiunea acumulată în urma presiunii zilnice....
- 09 August 2010
- Citeste
O fabrică de sănătate - Spitalul de recuperare pentru copii Băile 1 Mai
Unic în ţară pentru utilizarea apei geotermale, împreună cu electroterapia, termoterapia şi masajul în tratarea diferitelor afecţiuni, Spitalul de Recuperare din Staţiunea 1 Mai funcţionează într-o clădire construită în anul 1842 şi care, de-a lungul istoriei sale, a avut mai multe destinaţii, fiind amenajată şi extinsă. Din anul 1954, devine sanatoriu pentru copii cu boli neuromotorii. În anul 1992, e transformată în secţia de copii a Spitalului Clinic de Recuperare Băile Felix. În perioada 1992-1994, se fac reparaţii capitale şi de extindere a unităţii.
- 08 August 2010
- Citeste
Rezidenţiatul pentru medici a fost scurtat
- 05 August 2010
- Citeste
Bolnavii cu hepatită B şi C îngroaşă listele de aşteptare
Din cauza sistemului deficitar, bolnavii cronici din România nu au aceleaşi avantaje ca şi cei din statele europene. Lunar, la Casa de Asigurări de Sănătate Bihor, între 10 şi 15 pacienţi cu diferite forme de hepatită îşi depun actele pentru a putea fi înscrişi pe listele de aşteptare, unde stau şi un an până să beneficieze de tratamentele gratuite.
- 05 August 2010
- Citeste
Crişana Digitală
