Pentru dezvoltarea durabilă a orașului Ștei, administrația locală identifică diverse soluții, printre acestea aflându-se și asocierea intercomunitară.

Pentru dezvoltarea durabilă a orașului Ștei, administrația locală identifică diverse soluții, printre acestea aflându-se și asocierea intercomunitară.
Primăvara a început pe schi, la Stâna de Vale, unde în weekend s-a consumat cea de-a douăzecea ediţie a Serbărilor Zăpezii. Sutele de turişti care au urcat în frumoasa staţiune au avut parte de concursuri, concerte şi multă distracţie.
Imediat ce soarele a început să facă zilele mai plăcute, organizatorii de activități de aventură din Bihor au dat startul turelor de via ferrata. Prima din acest an organizată de Aventura Trekking a pornit din comuna Vadu Crișului.
Pe holurile Casei de Cultură „Miron Pompiliu” Ștei, în perioada 27 februarie - 7 martie, este organizată o expoziție de mărțișoare și coșuri florale cu vânzare, sugestiv intitulată „Ne bate primăvara-n inimi: să-i deschidem”.
Miercuri, 27 februarie, la incubatorul de afaceri pe turism din Vadu Crişului, a avut loc conferinţa de lansare a proiectului „Interconectarea tradiţiilor de pe Valea Crişului Repede”. La eveniment, pe lângă parteneri, au participat vicepreşedinţii Consiliilor Judeţene Bihor şi Hajdu-Bihar.
Administratorii paginii de facebook Drumul National 76 au anunţat pe rețeaua de socializare un nou protest faţă de starea DN 76. Aceştia au menţionat că protestul are toate avizele necesare și este autorizat.
Sâmbătă și duminică, în stațiunea Stâna de Vale, se desfășoară a douăzecea ediție a Serbărilor Zăpezii. Gazdele maratonului de concursuri pe zăpadă, muzică și distracție vor fi Denis Ciulinaru și Daniela Cap (Naţional FM Bucureşti).
La Beiuș, evenimentul cultural al sfârșitului de săptămână a fost găzduit de Muzeul Municipal, acolo unde a avut loc vernisajul expoziției intitulate „Dulce, amar”.
În sala de ședințe a Consiliului local din Vadu Crișului, a avut loc, miercuri, 20 februarie, o întâlnire între Paul Iacobaș, președintele Centrului pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor, și membrii comunității locale.
Înființată în 2013, Asociația „Micul Beiușean” are ca scop implementarea de proiecte de dezvoltare cultural-artistică, educațională, socială, economică, turistică și ecologică.